INSPIRATION

Min palet og spartel. De vigtigste redskaber.

Mine værker er malet i akryl på lærred med både pensel og spartel. Jeg bygger værker op med strukturer baseret på naturmaterialer som strandsand, knust granit og lag-på-lag maleteknik, og med specialblandede farver som baggrund og laceringer, mørke markeringer i strukturen, så dannes de mest fantastiske mønstre -og historien tager form.

 

Min inspiration og motiver er hentet fra mange forskellige steder- fx kan jeg blive inspireret af en helt særlig farvelægning i en tegnefilm, eller farvesammensætningen i mit gamle staudebed. Min  palet med nogle tilfældige farvekombinationer, kan også give mig inspiration til farvesammensætning i et nyt værk.

Mine værker er abstrakte malerier med detaljer som udfordrer hjernes evne og hang til at danne mønstre, genkendelige former og figurer. Det kan være noget der minder om en sø eller hav, sten på en strand eller himmel og jord, klipper, sletter eller planter. Jeg bestræber mig på at maleriet skal give publikum associationer til steder, oplevelser eller følelser.